Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net

Galeria 2010


Maj 2010 Maj 2010

"Konferenca Ndërkombëtare për Qeverisje Lokale", 06-07Maj, Prishtinë


Prill 2010 Prill 2010

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Sadri Ferati, bashkë me Zëvendësin e Përfaqësuesit Civil Ndërkombëtar z. Fletcher Burton vizituan Komunën e Kllokotit 20 Prill


Prill 2010 Prill 2010

Ambasadori francez në Kosovë Jean –François Fitou bashkë me një delegacion francez,u takua me Zv. Ministrin e Mapl-së Shpen Trdevaj.


Prill 2010 Prill 2010

MAPL dhe UNDP-në, organizojnë një takim me zyrtarët për informim nga komunat e Republikës së Kosovës


Mars 2010 Mars 2010

Nënshkrimi i memorandumit për bartjen e kompetencave nga komunat amë në komunat e reja 31 mars 2010


Mars 2010 Mars 2010

Ministri Ferati përuron ujësjellësin në fshatin Saradran të komunës së Istogut 30 Mars


Mars 2010 Mars 2010

Mapl dhe Banka Botërore ndihmojnë komunat me pajisje të teknologjisë informative 23 mars 2010


Mars 2010 Mars 2010

Zv.Ministri Shpen Trdeva nënshkruan marrëveshjen bashkëpunimi për ndërtimin e sistemeve të ujësjellësit për fshatrat në Komunën e Vushtrrisë me 19 mars 2010


Mars 2010 Mars 2010

Ceremonia e çertifikimit të zyrtarëve komunal dhe të MAPL-së në programin ECDL 10 mars 2010


Shkurt 2010 Shkurt 2010

Ministri Ferati takon ambasadorin Sloven Jozef Hlep 9 shkurt 2010