Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 10, 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35585 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net

Stafi administrativ


ZORICA MARINKOVIC
Shefe e Protokollit në kabinetin e Ministrit

+383 (0) 200 35 557
+383 (0) 200 35 598
zorica.marinkovic@rks-gov.net 

SARANDA LOKAJ

Asistente e Zëvendësministrit

+383 (0) 200 35 593

saranda.lokaj@rks-gov.net MIRJETË BERISHA
Asistente e Zëvendësministrit

+383 (0) 200 35 596

mirjete.berisha@rks-gov.net