Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 14 mars 2017

  MAPL mbështet komunën e Dragashit në financimin e projektit “Ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës në Dragash”

  MAPL mbështet komunën e Dragashit në financimin e projektit “Ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës në Dragash”

  14 mars 2017,  Prishtinë
   

  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe Kryetari i Komunës së Dragashit, z. Salim Jenuzi kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për mbështetjen financiare të  projektit “Ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës në Dragash”.
   

  Nënshkrimi i  marrëveshjes  së mirëkuptimit u realizua në kuadër  të mbështetjes financiare të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal për financimin e projekteve kapitale në komunat e Kosovës.