Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 15 shkurt 2017

  MAPL mbështet komunën e Zubin Potokut në financimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve dhe hapësirave për parking”

  MAPL mbështet komunën e Zubin Potokut në financimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve dhe hapësirave për parking” 15 shkurt 2017, Prishtinë
   
  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe Nënkryetarja e Komunës së Zubin Potokut, Latinka Utvic, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit - Ndërtimi i rrugëve dhe hapësirave për parking - në Zubin Potok.

  Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal do të vazhdojë nënshkrimin e marrëveshjeve të mirëkuptimit edhe me komunat tjera të Kosovës për financimin e projekteve kapitale me interes për komunat.