Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
  • 16 shkurt 2017

    MAPL mbështet komunën e Zveçanit në financimin e projektit “Rikonstruimi i rrugës Nikolla Teslla” në Komunën e Zveçanit

    MAPL mbështet komunën e Zveçanit në financimin e projektit “Rikonstruimi i rrugës Nikolla Teslla” në Komunën e Zveçanit 16 shkurt 2017,  Prishtinë

    Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe Nënkryetari i komunës së Zveçanit,  z. Florim Kelmendi, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit “Rikonstruimi i rrugës Nikolla Teslla” në Komunën e Zveçanit.

    Nënshkrimi i  marrëveshjeve  të mirëkuptimit për financimin e projekteve kapitale, do të vazhdojë edhe me komunat tjera të Kosovës në financimin e projekteve me interes për komunat dhe qytetarët.