Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
  • 06 shkurt 2018

    Mbledhja e parë e Kuvendit të Komunës së Istogut për vitin 2018

    Mbledhja e parë e Kuvendit të Komunës së Istogut për vitin 2018 9 janar 2018

    Kuvendi i Komunës së Istogut mbajti mbledhjen e parë të rregullt për vitin 2018. Mbledhja është udhëhequr nga anëtari më i vjetër z. Qaush Balaj, i cili njëherësh është zgjedhur edhe Kryesues i Kuvendit të Komunës së Istogut. Me zgjedhjen e Kryesuesit të Kuvendit të Komunës së Istogut, është përmbyllur edhe zgjedhja e të gjithë Kryesuesve të Kuvendeve të Komunave të Republikës së Kosovës.