Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 14 nëntor 2017

  Ministri Todosijevic me këshilltaren kryesore teknike të UN-Habitit

  Ministri Todosijevic me këshilltaren kryesore teknike të UN-Habitit

  14 Nëntor, 2017
   

  Sot, në kabinetin e tij, Ministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal  Ivan Todosijevic, ka pritur këshilltaren kryesore  teknike të UN-Habitatit Gwendoline Mennetrier.

  Tema kryesore e bisedimeve ndërmjet ministrit Todosijevic dhe  Mennetrier ka qenë lidhur me të drejtat pronësore.

  Ministri Todosijevic është  njoftuar me aktivitetet dhe programin e Zyrës së UN Habitit në Kosovë. Ai gjithashtu shprehu mirënjoje  UN – Habitit për ofrimin e ndihmës dhe mbështetjes në ndërtimin e kapaciteteve për funksionim efikas të vetëqeverisjes lokale.