Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
  • 05 janar 2018

    Ministri Todosijevic uron Krishtlindjet

    Ministri Todosijevic uron Krishtlindjet 05. janar, 2018.

    Të gjitë besimtarëve të cilët Krishtlindjet i festojnë me kalendarin Julijan, në emrim tim personal dhe në emër të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, dëshiroj që këtë festë të kaloni duke u rrethuar nga familjet dhe miqtë tuaj, në paqe, dashuri dhe mirëqenie. Krishtlindja le t’ju sjell shëndet, shumë suksese dhe fat në të gjitha fushat e jetës.

    PAQJA E PERËNDISË, KRISHTI LINDI!