Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
  • 31 gusht 2017

    Ministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijevic, uron Festën e Kurban Bajramit

    31 gusht 2017, Prishtinë

    Me rastin e Festës së Kurban Bajramit, Ministri Todosijevic iu drejtohet me urimet më të sinqerta të gjithë besimtarëve musliman.

    Kalojeni këtë ditë të shenjtë në rrethin familjar, me miq dhe me të dashurit tuaj. Kjo festë le t’iu sjell paqe, lumturi, gëzim dhe shumë suksese, uron Todosijevic.