Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
  • 16 shkurt 2017

    Nënshkruhet marrëveshje mirëkuptimi mes Zëvendësministrit Gecaj dhe Kryetarit të komunës së Kamenicës z. Begzad Sinani

    Nënshkruhet marrëveshje mirëkuptimi mes Zëvendësministrit Gecaj dhe Kryetarit të komunës së Kamenicës z. Begzad Sinani 16 shkurt 2017, Prishtinë

    Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj dhe Kryetari i komunës së Kamenicës, Begzad Sinani, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për realizmin e projektit - Renovimi i objektit të shkollës në fshatin Gjurishefc - në komunën e Kamenicës.

    Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes MAPL-së dhe Komunës së Kamenicës u realizua në kuadër të mbështetjes së MAPL-së për financimin e projekteve kapitale me interes për komunat dhe qytetarët.