Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
  • 22 gusht 2017

    Telegram ngushëllimi

    22 gusht 2017, Prishtinë

    Me pikëllim të thellë, morëm lajmin për vdekjen e Bajram Rexhepi, Kryetarit të Komunës së Mitrovicës gjatë viteve 2007-2010, njëherësh Kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës. Në ato vite, z.Rexhepi do t'a kujtojmë përgjithmonë duke e vlerësuar lart kontributin e tij për procese të rëndësishme për vetëqeverisjen lokale.

    MAPL shpreh ngushëllimet më të sinqerta, familjes dhe popullit të Kosovës për humbjen e më të dashurit të tyre.