Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 22 dhjetor 2017

  Todosijevic dërgon urime për Krishtlindjet Katolike

  Todosijevic dërgon urime për Krishtlindjet Katolike

  22 dhjetor 2017, Prishtinë

  Me rastin e festës së Krishtlindjeve, Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijevic, ka uruar të gjithë besimtarët e fesë katolike:

  “Festa më e madhe i lindjes së Krishtit, le të sjell në shtëpitë tuaja shumë dashuri, shëndet, paqe dhe tolerancë reciproke. Gëzuar Krishtlindjet”.