Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 29 dhjetor 2017

  Todosijevic uron Vitin e Ri

  Todosijevic uron Vitin e Ri 29 dhjetor 2017, Prishtinë

  “Në emër të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal dhe në emrin tim personal, të gjithë qytetarëve ju uroj  Vitin e Ri të ardhshëm.
  Besoj se Viti i Ri  2018, do të jetë më i bukur dhe më i mirë, do të sjellë më tepër harmoni, mirëkuptim, respekt reciprok, ndërsa më pak mosmarvershje dhe vullnet të keq.
  Gjithë të mirat dhe urime Viti i Ri!“