Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 16 shkurt 2017

  Zëvendësministri Bajram Gecaj priti në takim Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë z. Ferhat Dinosha

  Zëvendësministri Bajram Gecaj priti në takim Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë z. Ferhat Dinosha 16 shkurt 2017, Prishtinë

  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, priti sot në takim e Ambasadorin e Malit të Zi, në Kosovë z.Ferhat Dinosha me të cilin biseduan për bashkëpunimin shtetëror mes dyja vendeve.
   
  Gjatë takimit, Zëvendësministri Gecaj e njoftoi Ambasadorin Dinosha me përgjegjësitë dhe objektivat strategjike të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal dhe veprimet  që janë ndërmarrë në avancimin e qeverisjes lokale në Kosovë.

  Zëvendësministri Gecaj dhe Ambasadori Dinosha, me theks të veçantë diskutuan për marrëdhëniet e mira fqinjësore ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi, në veçanti për bashkëpunimin e ndërsjellë të të dyja vendeve në realizimin e aspiratave  përbashkëta  për integrim në Bashkimin Evropian.

  Ambasadori i Malit të Zi në Kosovë, z. Ferhat Dinosha tha se marrëdhëniet e mira ndërshtetërore mes Kosovës dhe Malit të Zi do të vazhdojnë edhe në të ardhmen duke investuar bashkërisht në çështje me interes të përbashkët që lidhin Republikën e Kosovës dhe Malit të Zi.