Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 15 maj 2017

  Zëvendësministri Bajram Gecaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me organizatën Jo-Qeveritare "Extra Artistic and Editorial Organisation"

  Zëvendësministri Bajram Gecaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me organizatën Jo-Qeveritare 15 maj 2017, Prishtinë
   
  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me përfaqësuesin e organizatës Jo-Qeveritare, "Extra Artistic and Editorial Organisation" z. Muhamet Ahmeti, për financimin e projektit, "Festivali i 6-të Ndërkombëtar EURO KOSOVO ART, Harilaq 2017”.
   
  Projekti ka për qëllim sensibilizimin e opinionit të gjerë, si në vend ashtu edhe jashtë vendit, për vlerat dhe dëshmitë historike të lokalitetit të Kalasë së Harilaqit dhe të Kosovës në përgjithësi.