Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 21 prill 2017

  Zëvendësministri Bajram Gecaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me organizatën Jo-Qeveritare "ETRI"

  Zëvendësministri Bajram Gecaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me organizatën Jo-Qeveritare 21 prill 2017, Prishtinë
   
  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal z. Bajram Gecaj, ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me përfaqësuesen e organizatës Jo-Qeveritare “ETRI”, znj. Brikena Sefaj për financimin e projektit "Përmirësimi i shërbimeve komunale në komunën e Kamenicës".
   
  Projekti ka për qëllim lehtësimin e komunikimit ndërmjet qeverisjes lokale dhe qytetarëve të komunës së Kamenicës duke ofruar shërbime profesionale dhe të kënaqshme për qytetarët.