Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
  • 06 shkurt 2018

    Zëvendësministri Fejzullahu priti në takim Kryetarin e Komunës së Kaçanikut z. Besim Ilazi

    Zëvendësministri Fejzullahu priti në takim Kryetarin e Komunës së Kaçanikut z. Besim Ilazi 6 shkurt 2018, Prishtinë

    Sot, datë 6 Shkurt 2018, zëvendësministri i MAPL-së z. Beqir Fejzullahu priti në takim Kryetarin e Komunës së Kaçanikut z. Besim Ilazi. Takimi për qëllim kishte fuqizimin e bashkëpunimit ndërmjet MAPL-së dhe Komunës së Kaçanikut në drejtim të realizimit të aktiviteteve për avancimin e vetëqeverisjes lokale.