Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 15 maj 2017

  Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Dragashit z. Jenuzi nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

  Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Dragashit z. Jenuzi nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi 15 maj 2017, Prishtinë
                                                                                                                                                                                                                       
  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Dragashit, z. Salim Jenuzi, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës".
   
  Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes Zëvendësministrit Gecaj dhe kryetarit Jenuzi, u realizua në kuadër të mbështetjes të MAPL-së, për financimin e projekteve kapitale në Komunat e Kosovës.