Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 16 maj 2017

  Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Partshit z. Nikolic nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

  Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Partshit z. Nikolic nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi 16 maj 2017, Prishtinë

  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Partshit, z. Dragan Nikolic, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Shtrimi me kubëza të betonit dhe asfaltimi i rrugëve në Pasjan".
   
  Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes Zëvendësministrit Gecaj dhe kryetarit Nikolic, u realizua në kuadër të mbështetjes të MAPL-së për komunat në financimin e projekteve kapitale.