Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net
 • 18 maj 2017

  Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Lipjanit z. Ahmeti nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi

  Zëvendësministri i MAPL-së z. Gecaj dhe kryetari i Komunës së Lipjanit z. Ahmeti nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi 18 maj 2017, Prishtinë
                                                                                    
  Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Lipjanit, z. Imri Ahmeti, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Ndërtimi i trotuarit me ndriçim publik në fshatin Bujari".
   
  Nënshkrimi i marrëveshjes së mirëkuptimit mes Zëvendësministrit Gecaj dhe kryetarit Ahmeti, u realizua në kuadër të mbështetjes të MAPL-së, për financimin e projekteve kapitale në Komunat e Kosovës.