Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35567 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net

Vende të lira pune - Mitrovica e Veriut

Vendim per themelimin e Zyres Administrative te Mitrovices Veriore

Fomular për punësim
Zyrtar i Logjistikës / Vozitës
publikuar: 25-02-2013
Zyrtar Kryesor Financiar
publikuar: 25-02-2013
Zjarrfikës/e (numri i pozitave 35)
publikuar: 27-06-2012
Zyrtari Kryesor Ekzekutiv
publikuar: 23-05-2012
Duke paraqitur rezultatet 1-25 (of 63)
 |<  < 1 - 2 - 3  >  >|