Adresa Ish ndërtesa e Rilindjes Katet: 10, 11, 12 dhe 13 Prishtinë, Republika e Kosovës; tel: +383(0)200 35585 ; 35598; 35577
e-mail: info.mapl@rks-gov.net

Ish Ministrat

 
                                    
                                        

  Ljubomir Maric lh-(2).jpg

Slobodan Petrovic


sf-(3).jpg


Sadri Feratilh-(2).jpg

Lutfi Haziri