loading...

Rakić ka pritur raportuesin Special Norvegjes për...

Sot, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Rakić dhe Drejtori i Zyrës për Komunitete, Ivan Milojević mirëpritën Raportuesin Special Norvegjez për Ballkanin Perëndimor Arne Sannes Bjørnstad, të shoqëruar nga Ambasadori Norvegjez në Prishtinë Jens Erik Grondahl.  Rakić para së gjithash informoi Bjornstad për situatën e sigu...

Zëvendësministrja e MPL-së dhe Sekretarja e Përgjithshme...

Sot, zëvendësministrja e MPL znj. Shkodra dhe Sekretarja e Përgjithshme e MPL znj. Ukimeraj kanë marrë pjesë në Konferencën "E Ardhmja e Agjendës për Gratë, Paqen, Sigurinë dhe Drejtësinë në Kosovë dhe përtej " organizuar nga Rrjeti Mesdhetar i Grave Mediatore, kjo konferencë u organizua  më rastin e 20 vjetorit të Rezolutës 1325 të Këshillit të Si...

Lajmet

Rakić ka pritur raportuesin Special...

Sot, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Rakić dhe Drejtori i Zyrës për Komunitete, Ivan Milojević mirëpritën Raportuesin Special Norvegjez për Ballkanin Perëndimor Arne Sannes Bj...

Më shumë ...

Zëvendësministrja e MPL-së dhe Sekretarja...

Sot, zëvendësministrja e MPL znj. Shkodra dhe Sekretarja e Përgjithshme e MPL znj. Ukimeraj kanë marrë pjesë n...

Më shumë ...

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran...

Në takimin e sotëm me përfaqësuesit e Bankës Botërore, u dakordua bashkëpunimi për projektin me vlerë 20 milio...

Më shumë ...

pyetje për ministrinë

Qytetarët mund të parashtrojnë pyetje për ministrinë për të adresuar çështjet dhe brengat e tyre

0

pyetje për ministrinë

0

pyetje të përgjigjura

0 nga 0 pyetje te përgjigjura

Shiko te gjitha pyetjet