On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar to a mobile phone, PERSONAL DIGITAL ASSISTANT, etc . It gives you almost a great replica in the exam that should be taken. In simple words, a new brain drop is actually a variety of the real concerns that would can be found in the examination, along with their responses. There can be different exam places including the 200-125 Braindumps. Mental performance dumps are generally provided by the firms who have a great affiliation with all the recent test takers. The particular 200-125 Test is also named “Cisco Accredited Network Connect Routing and also Switching". It truly is basically your Cisco Qualification. The test may be passed should you go through and also prepare the total study substance offered by a good reputed assessment preparation business. It is important to plan for the quiz serious. As soon as you take the by using a a good planning platform, that gets quite simple for you to complete the audit. 500-006 cisco 300-085 Exam Deposits Queries are actually a day worthwhile for the THIS expert. There are many graduates who wants to prefer this for the great experience currently truly challenging to get licensed for 300-085 Cisco Licensed Network Expert Collaboration. Your time and effort and all the time and effort will get lost if you stay failed to crystal clear 300-085 examination. It is very simple to clear 300-085 exams using the precise preparing with 300-085 braindumps which is provided by Braindumpspdf. Our 300-085 braindumps are extremely clear, assisting and totally comprehensive that may help you to prepare your own exam within the limited time for you to clear your current exam inside the first attempt. We provide the authentic supporting material that may be provided by our own experts as well as specialist absolutely help prepare your test in the limited time. 810-403 dumps On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar to a mobile phone, PERSONAL DIGITAL ASSISTANT, etc . It gives you almost a great replica in the exam that should be taken. In simple words, a new brain drop is actually a variety of the real concerns that would can be found in the examination, along with their responses. There can be different exam places including the 200-125 Braindumps. Mental performance dumps are generally provided by the firms who have a great affiliation with all the recent test takers. The particular 200-125 Test is also named “Cisco Accredited Network Connect Routing and also Switching". It truly is basically your Cisco Qualification. The test may be passed should you go through and also prepare the total study substance offered by a good reputed assessment preparation business. It is important to plan for the quiz serious. As soon as you take the by using a a good planning platform, that gets quite simple for you to complete the audit. 070-480 exam dumps We are going to provide you the program that will help for connecting you using the 300-075 examination. We will supply you the unique ID as well as PIN to get into our information to prepare your own exams. Presently we have created the complete number of test which will check your preparing for 300-075 exam. The end result of each test will be analyzed by our own specialists to evaluate your Gresca exam formulations. Our professionals will remain related to you via live interacting conferences in where you can crystal clear your all predicament about the 300-075 exam deposits. You’re almost all fallouts and also examination is going to be kept within your personal accounts that would be simple for you to analyze your improvement also. 1z0-064 dumps We are going to provide you the program that will help for connecting you using the 300-075 examination. We will supply you the unique ID as well as PIN to get into our information to prepare your own exams. Presently we have created the complete number of test which will check your preparing for 300-075 exam. The end result of each test will be analyzed by our own specialists to evaluate your Gresca exam formulations. Our professionals will remain related to you via live interacting conferences in where you can crystal clear your all predicament about the 300-075 exam deposits. You’re almost all fallouts and also examination is going to be kept within your personal accounts that would be simple for you to analyze your improvement also. CAP dumps 300-075 Braindumps preparing material with regard to 300-075 examination dumps may be the upgraded planning plan which is planned through our specialists and experienced students. All of us helped a lot of graduates to supply them the actual bright professions by assisting them to crystal clear Cisco Accreditation. With the understanding of our professionals we have been successful to develop the particular 300-075 PDF FILE. We supplied you the totally free demo to select the glimpse of our own BrainDumps We are going to provide you the entire content with most recent update changings according to the newest requirements associated with 300-075 deposits. You will certainly get the totally free and most current updates whenever you will purchase our item.

Intervistë e Zëvendëskryeministrit Petrovic dhënë për gazetën Pravda

Sllobodan Petroviq: Beogradi duhet të pranojë realitetin
Politikë | 21 Gusht 2011. | 14:33
Prishtinë – Në këtë moment është e rëndësishme që situata e krijuar në ditët dhe javët e fundit në veri të normalizohet tërësisht dhe të gjithë qytetarëve të ju garantohet paqe dhe siguri dhe jam i bindur se rifillimi i dialogut midis Prishtinës dhe Beogradit, në fillim të shtatorit në Bruksel, do të shkojë në këtë drejtim, ka thënë në një intervistë për "Pravda", Sllobodan Petroviq, Zëvendës Kryeministër në Qeverinë e Kosovës.

Sllobodan Petroviq: Beogradi duhet të pranojë realitetin

Politikë | 21 Gusht 2011. | 14:33

Prishtinë – Në këtë moment është e rëndësishme që situata e krijuar në ditët dhe javët e fundit në veri të normalizohet tërësisht dhe të gjithë qytetarëve të ju garantohet paqe dhe siguri dhe jam i bindur se rifillimi i dialogut midis Prishtinës dhe Beogradit, në fillim të shtatorit në Bruksel, do të shkojë në këtë drejtim, ka thënë në një intervistë për "Pravda", Sllobodan Petroviq, Zëvendës Kryeministër në Qeverinë e Kosovës.

Çfarë bëni ju, si Zëvendës i Kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi, për të ndihmuar serbët në veri të Kosovës?

– Detyra ime si anëtar i Qeverisë së Kosovës, është për të punuar në interes të çdo qytetari, duke përfshirë, natyrisht, qytetarët në veri të Kosovës. Unë besoj thellësisht se nuk do të vijë deri të asnjë lloj katastrofe humanitare në veriun e Kosovës. Një nga problemet është shpërndarja e ushqimit dhe ne do të punojmë për të zgjidhur të gjitha problemet. Unë sinqerisht shpresoj se rifillimi i bisedimeve në Bruksel do të zgjidhë shumë gjëra kur është fjala për problemet e jetesës së popullsisë në Kosovë.

A mendoni se aksionet e pjesëtarëve të ROSU ishin të arsyeshme në periudhën e kaluar?

– Kjo është një temë që nuk është më aktuale dhe aty nuk ka shumë për të thënë. Siç thashë, prioriteti ynë ka qenë dhe do të jetë normalizimi i jetës për të gjithë qytetarët e Kosovës, sepse janë ata që vuajnë më së shumti. Ka kohë për të përcaktuar shkaqet dhe fajtorët e të gjitha zhvillimeve të fundit.

Çfarë mendoni ju, a duhet Serbia të pranojë vulën doganore të "shtetit të Kosovës"?

– Në bisedimet që deri më tani janë zhvilluar, vula ishte një nga temat dhe aty nuk shoh asgjë të diskutueshme. Unë dua të besoj se në të dy anët ka njerëz të përgjegjshëm dhe serioz të cilët do të kuptojnë rëndësinë e normalizimit të jetës në Kosovë, dhe se ajo është më e rëndësishme në gjithë procesin e negociatave. Individët nuk duhet kurrsesi të bëjnë deklarata bombastike për përdorim të brendshëm, por të angazhojnë ndikimin dhe autoritetin e tyre për të ndihmuar njerëzit në terren. Unë shpresoj se Prishtina dhe Beogradi kanë mjaft njerëz të cilët dinë të pranojnë realitetin.

Nga mesi i shtatorit, trupat e KFOR-it do të tërhiqen nga kalimet në veri të Kosovës. Çfarë është plani i qeverisë së Kosovës, çfarë ndodh pas kësaj?

– Nuk do duhej të priten kurrfarë trazira dhe nuk ka arsye për çfarëdo lloj frike apo shqetësimi, sepse për të gjitha detajet do të këtë marrëveshje në bisedimet e ardhshme në Bruksel. Çfarëdo zgjidhje që të gjendet, ajo do të bazohet në parimet e Bashkimit Evropian.Guxoj të shkoj në mesin e serbëve në veri

Si një serb – Ministër në Qeverinë e Thaçit – a guxoni të shkoni tani në veri të Kosovës?

-Unë nuk i vë veshin spekulimeve të çfarëdo lloji ndërsa sa i përket pretendimit se kinse nuk guxoj të shkoj në veri të Kosovës, është e mjaftueshme për të ju thënë se unë kam qenë vetëm tre ditë më parë në Mitrovicë dhe planifikoj për të shkuar atje përsëri, si edhe në çdo pjesë tjetër të Kosovës.S. Millovanoviq