On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar to a mobile phone, PERSONAL DIGITAL ASSISTANT, etc . It gives you almost a great replica in the exam that should be taken. In simple words, a new brain drop is actually a variety of the real concerns that would can be found in the examination, along with their responses. There can be different exam places including the 200-125 Braindumps. Mental performance dumps are generally provided by the firms who have a great affiliation with all the recent test takers. The particular 200-125 Test is also named “Cisco Accredited Network Connect Routing and also Switching". It truly is basically your Cisco Qualification. The test may be passed should you go through and also prepare the total study substance offered by a good reputed assessment preparation business. It is important to plan for the quiz serious. As soon as you take the by using a a good planning platform, that gets quite simple for you to complete the audit. 500-006 cisco 300-085 Exam Deposits Queries are actually a day worthwhile for the THIS expert. There are many graduates who wants to prefer this for the great experience currently truly challenging to get licensed for 300-085 Cisco Licensed Network Expert Collaboration. Your time and effort and all the time and effort will get lost if you stay failed to crystal clear 300-085 examination. It is very simple to clear 300-085 exams using the precise preparing with 300-085 braindumps which is provided by Braindumpspdf. Our 300-085 braindumps are extremely clear, assisting and totally comprehensive that may help you to prepare your own exam within the limited time for you to clear your current exam inside the first attempt. We provide the authentic supporting material that may be provided by our own experts as well as specialist absolutely help prepare your test in the limited time. 810-403 dumps On the market of information technological innovation, a human brain dump generally refers to the review material that may be to be commited to memory or you can point out captured in electronic format through the way of any power device similar to a mobile phone, PERSONAL DIGITAL ASSISTANT, etc . It gives you almost a great replica in the exam that should be taken. In simple words, a new brain drop is actually a variety of the real concerns that would can be found in the examination, along with their responses. There can be different exam places including the 200-125 Braindumps. Mental performance dumps are generally provided by the firms who have a great affiliation with all the recent test takers. The particular 200-125 Test is also named “Cisco Accredited Network Connect Routing and also Switching". It truly is basically your Cisco Qualification. The test may be passed should you go through and also prepare the total study substance offered by a good reputed assessment preparation business. It is important to plan for the quiz serious. As soon as you take the by using a a good planning platform, that gets quite simple for you to complete the audit. 070-480 exam dumps We are going to provide you the program that will help for connecting you using the 300-075 examination. We will supply you the unique ID as well as PIN to get into our information to prepare your own exams. Presently we have created the complete number of test which will check your preparing for 300-075 exam. The end result of each test will be analyzed by our own specialists to evaluate your Gresca exam formulations. Our professionals will remain related to you via live interacting conferences in where you can crystal clear your all predicament about the 300-075 exam deposits. You’re almost all fallouts and also examination is going to be kept within your personal accounts that would be simple for you to analyze your improvement also. 1z0-064 dumps We are going to provide you the program that will help for connecting you using the 300-075 examination. We will supply you the unique ID as well as PIN to get into our information to prepare your own exams. Presently we have created the complete number of test which will check your preparing for 300-075 exam. The end result of each test will be analyzed by our own specialists to evaluate your Gresca exam formulations. Our professionals will remain related to you via live interacting conferences in where you can crystal clear your all predicament about the 300-075 exam deposits. You’re almost all fallouts and also examination is going to be kept within your personal accounts that would be simple for you to analyze your improvement also. CAP dumps 300-075 Braindumps preparing material with regard to 300-075 examination dumps may be the upgraded planning plan which is planned through our specialists and experienced students. All of us helped a lot of graduates to supply them the actual bright professions by assisting them to crystal clear Cisco Accreditation. With the understanding of our professionals we have been successful to develop the particular 300-075 PDF FILE. We supplied you the totally free demo to select the glimpse of our own BrainDumps We are going to provide you the entire content with most recent update changings according to the newest requirements associated with 300-075 deposits. You will certainly get the totally free and most current updates whenever you will purchase our item.

Interviste e Zëvendëskryeministrit Petrovic dhënë Radio Televizionit të Kosovës (RTK)

Petroviq: Aksioni, në interes të rajonit dhe kundër krimit Në vazhdim sjellim intervistën ekskluzive për RTK të Zv.Kryeministrit të Qeverisë së Kosovës, Slobodan Petroviq, partia e të cilit përfaqëson shumicën dërmuese të komunitstit serb në Kosovë, lidhur me zhvillimet e fundit….

Këto ditë Qeveria e Kosovës ka marrë një vendim për vendosjen e rendit dhe ligjit në veri, por ka hasur në një rezistencë atje me ç’rast kemi edhe një polic të Kosovës të vrarë. Si e komentoni situatën atje? Petroviq: Shfyrtëzoj rastin të shpreh ngushëllime për policin e vdekur. Sigurisht që është një humbje e madhe dhe me siguri ajo që është realitet në veri është se situata tash e sa vjet është e paqëndrueshme dhe ka qenë e domosdoshme të vendoset rendi dhe ligji.

Tashmë kemi një situatë jostabile dhe t’i referohem shefit të EULEX Marnac i cili thotë se duhet të vendoset rendi dhe ligji në tërë territorin e Kosovës. Kjo i intereson çdo qytetari, pa marrë parasysh përkatësinë etnike, fetare apo politike. Sipas jush këta njerëz që shtinë me armë drejt policisë dhe bllokuan rrugën janë qytetarë të rëndomt apo i ka shtyrë dikush të përdorin dhunë? Petroviq: Ajo që është me rëndësi është se ky është një akt që ne e kemi dënuar, por edhe tërë bota e ka dënuar. Është një akt vandal. Janë skena që kemi mundur t’i shohim edhe në të kaluarën. Nuk është një grup i rëndomt i njerëzve por është një grup i organizuar që merren me kriminalitet dhe sigurisht u pengon vendosja e rendit dhe ligjit. Sinqerisht, besoj që organet e sigurisë deri në fund do ta qojnë këtë askion, pasi që kjo është në interes jo vetëm të qytetarëve të Kosovës por të gjithë rajonit, pasi kriminaliteti është armik i çdo qeverie. Pse serbët e veriut nuk kanë qasje të njëjtë si edhe serbët që jetojnë në pjesët tjera të Kosovës në raport me shtetin e Kosovës? Petroviq: Në atë pjesë të Kosovës është punuar shumë pak në implementimin e disa vlerave që janë në interes të komuniteteve pakicë në këtë rast të serbëve dhe thjesht kemi pasur një situatë më komode në ato hapsira. Institucionet e vendit nuk kanë pasur shumë mundësi, sidomos në aspektin e informimit të qytetarëve të asaj pjese për punën e tyre që po e bëjnë atje dhe unë kam parë që një përqindje të madhe e serbëve në veri janë shumë të painformuar me investimet që janë bërë atje. Dhe ky ka qenë një problem i madh.

Ndërsa serbët që jetojnë në pjesën tjetër të Kosovës janë përcaktuar që përfaqësuesit e tyre t’i mbrojnë interesat e tyre përmes institucioneve. Kjo është dicka që është e logjikshme që ndodh kudo në botë. Aktivitete në veri janë një nxitje më shumë që së bashku me partnerët tanë në Bruksel dhe Uashington të implemetojmë vlerat jo vetëm evropiane por të gjithë botës civilizuese dhe duhet të nxjerrim një mësim nga kjo situatë që të punojmë së bashku me qëllim të prosperitetit të përgjithshëm dhe ajo më e rëndësishmja është se në këto momente duhet ta qetësojmësituatë.

Apeloj të gjithë serbët e Kosovë të mos lejojnë të manipulohen në asnjë mënyrë dhe nga askush pasi që kjo para së gjithash do të reflektojë në jetën e tyre. Dua ta shfrytëzoj rastin meqë jam këtu , kam dëgjuar zëra për katastrofë humanitare në pjesën veriore pas bllokimit të kufirit me Serbinë, dhe ajo që mund të them si zv/kryeministër është të falenderojë kryeministrin që menjëherë e ka siguruar konvojin me barëra, ushqime dhe artikuj tjerë për qytetarët atje dhe kjo është për t’u përshëndetur. Në këto momente të vështira nuk dëshirojmë që askush ta shfrytëzojë këtë situatë.`