Mbahet takimi i 4-të i Komitetit të Përbashkët Monitorues të Programit IPA II të BNK-së Kosovë – Maqedoni 2014 – 2020

Shkup, 05 Dhjetor 2018

Në Qendrën Informative të BE-së në Shkup, është mbajtur takimi i 4-të i Komitetit të Përbashkët Monitorues të Programit IPA II të BNK-së Kosovë – Maqedoni 2014 – 2020.

Me këtë rast janë prezantuar aktivitetet të cilat janë zbatuar nga ky program, si dhe është diskutuar për përgatitjet lidhur me thirrjen e ardhshme për projekt propozime.