Mbahet takimi i 4-të i Task Forcës së Përbashkët Shqipëri – Kosovë për programimin e IPA III 2021 – 2027

Prishtinë, 26 nëntor 2020

Është mbajtur takimi i 4-të (on-line) i Task Forcës së Përbashkët (TFP) ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës, në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar për programimin e IPA III 2021-2027.

Në këtë takim është prezantuar  këndvështrimi i përgjithshëm i projekt Strategjisë dhe project dokumenti i programit.

Projekt dokumenti i programit do të jetë për komente edhe për 1 javë dhe pas finalizimit do të kaloj në procesin e konsultimit publik