Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal z. Elbert Krasniqi u prit në takim nga Kryetari i Komunës së Obiliqit z. Xhafer Gashi

1 Qershor 2021, Obiliq
Kryetari i Komunës së Obiliqit z. Xhafer Gashi duke falënderuar Ministrin z. Krasniqi për vizitën në Komunën e Obiliqit e ka uruar ministrin e MAPL-së, z. Elbert Krasniqi për detyrën e re. Gjatë këtij takimi u diskutua për situatën pandemike si dhe pasoja të cilat pandemia i ka shkaktuar komunës së Obiliqit në fusha të ndryshme, me theks të veçantë në fushën e ekonomisë.
Në përmbyllje të takimit është biseduar për Grantin e Katërt të Përformancës si dhe bashkëpunimin në mes të MAPL-së si dhe komunës me qëllim të koordinimit të aktiviteteve të përbashkëta.