MINISTRI KRASNIQI PRITI NË TAKIM KRYETARIN E KOMUNËS SË KLINËS Z. ZENUN ELEZAJ

Dhjetor 2021,
Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Elbert Krasniqi, ka pritur në takim Kryetarin e Komunës së Klinës, z. Zenun Elezaj.
Gjatë këtij takimi është diskutuar për bashkëpunimin në mes të MAPL-së dhe Komunës së Klinës në financimin e projekteve komunale me qëllim të përmirësimit të mirëqenies së qytetarëve dhe mbështetjes komunale.