Ministri Krasniqi priti në takim kryetarin e Komunës së Pejës

30 prill 2021, Prishtinë

Ministri i MAPL-së, z.Elbert Krasniqi, sot ka mirëpritur kryetarin e Komunës së Pejës, z. Gazmend Muhaxheri.

Kryetari z. Gazmend Muhaxheri e uroi ministrin e MAPL-së, z. Elbert Krasniqi për detyrën e re. Në takim u bisedua rreth situatës pandemike dhe prioritetet e Komunës së Pejës në shërbim të qytetarëve të kësaj komune.

Ministri i MAPL-së z. Krasniqi theksoi se MAPL do të jetë në përkrahje të Komunës së Pejës me ç’rast u dakurduan për një bashkëpunim edhe të më mirë me këtë komunë dhe me të gjitha Komunat e Republikës së Kosovës.