Ministri Maric është takuar me shefen e Zyrës ndërlidhëse të Greqisë në Kosovë

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ljubomir Maric, ka mbajtur sot takimin me Konstatinom Atanasiadou, shefen e Zyrës ndërlidhese të Greqisë në Kosovë. 19 Dhjetor 2014

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ljubomir Maric, ka mbajtur sot takimin me Konstatinom Atanasiadou, shefen e Zyrës ndërlidhese të Greqisë në Kosovë. Konstatina Atanasiadou në veçanti ka theksuar për mardhëniet të ngushta dhe përkrahjen e Ministrisë.

Gjatë takimit, Ministri dhe shefja e Zyrës ndërlidhese e Greqisë kanë biseduar për planet dhe prioritetet e Ministrisë, për sfidat dhe zgjidhjet të mira për të dy palët.