Ministri Maric vizitoi Komunën e Vushtrrisë

Ljubomir Maric,  Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) vizitoi Komunën e Vushtrrisë ku u takua me Kyretarin e Komunës z. Bajram Mulakun. 3 dhjetor 2015

Ljubomir Maric,  Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) vizitoi Komunën e Vushtrrisë ku u takua me Kyretarin e Komunës z. Bajram Mulakun. 

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë ka parqitur planin e punës së Komunës për vitin e ardhshëm dhe shprehi bashkëpunimin e mirë që kanë me Ministrinë e Pushtetit Lokal.

Ministri Maric, ka prezantuar programin e BE-së e cila financon aspektin socio – ekonomik si dhe planin për efikasitetin energjetik të Komunës.

Ministri dhe Kryetari i Komunës kanë diskutuar për problemet e Komuniteit Serb në këtë Komunë si dhe për incidentin fatkeq që ka ndodhur në fshatin Gojbul.

Pas vizitës në Vushtrri, Ministri Maric ka vizituar fshatin Banjska dhe Gojbul ku ka biseduar me vendasit dhe është njohur për së afërmi me problemet e tyre.