MINISTRJA EMILIJA REDŽEPI PRITI NË TAKIM, Z.JAN BRAATHU, AMBASADOR I OSBE-SË NË KOSOVË

Ministrja e MAPL-së ka pritur në takim mikun e saj të dashur, Ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, me të cilin kanë biseduar rreth situatës aktuale politike dhe pozitës së komuniteteve në shoqëri.
Ministrja ka falënderuar Ambasadorin për bashkëpunimin shumëvjeçar dhe për mbështetjen e komunitetit Boshnjak.