Ministrja Hodžić uron Krishtlindjet

Për të gjithë besimtarët që festojnë Krishtlindjet sipas kalendarit Gregorian, në emër të ministrisë dhe në emrin tim personal ju uroj festën.

“Sinqerisht  të gjithëve ju urojë paqe, lumturi dhe mirëqenie. Kjo festë e madhe e krishterë është një mundësi  të kujtojmë së bashku se jemi një shoqëri që ushqen diversitetin në komb, fe dhe kulturë se ajo mundet dhe duhet të jetë prioriteti ynë. Respekti, mirëkuptimi dhe vlerësimi i ndërsjellë, do të na ndihmojnë të zhvillohemi si një shoqëri e shëndetshme dhe e pasur ”.

Gëzuar Krishtlindjet!