MPL organizoi ceremoninë me rastin e pensionimit të znj. Hazbije Kelmendi

Prishtinë, 04.02.2021

Në ambientet e Ministrisë së Pushtetit Lokal është organizuar ceremonia përshëndetëse me rastin e pensionimit të koleges znj. Hazbije Kelmendi.

Sekretari i MPL-së, në emër të Ministrisë dhe gjithë kolegëve, e falënderoi znj. Kelmendi për përkushtimin, profesionalizimin dhe punën e saj shumë vjeçare.

Me këtë rast, z. Berisha i ndau znj. Hazbije Kelmendi mirënjohjen për kontributin e dhënë në MPL.