NJOFTIM

“Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka iniciuar projektin ‘Komunat për të rinjtë’ (M4Y), i financuar nga Qeveria e Japonisë nëpërmjet Fondit Japonez të Zhvillimit Social dhe i administruar në bashkëpunim me Bankën Botërore.

Afati i aplikimit është shtyrë deri më 27 tetor, ora 14:00.