Pjesëmarrja në konferencën përmbyllëse rajonale të organizuar nga KE në Tiranë 16 – 17 nëntor 2016

Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal znj. Rozafa Ukimeraj, po merr pjesë në konferencën përmbyllëse rajonale me temë "Mbrojtja kombëtare e pakicave në Evropën Juglindore – Marrja e veprimeve dhe gjetja e mënyrave për të ndikuar në ndryshimin e nivelit të politikave”. 17 nëntor 2016, Prishtinë

Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal znj. Rozafa Ukimeraj, po merr pjesë në konferencën përmbyllëse rajonale me temë "Mbrojtja kombëtare e pakicave në Evropën Juglindore – Marrja e veprimeve dhe gjetja e mënyrave për të ndikuar në ndryshimin e nivelit të politikave”.

Konferenca është organizuar nga Këshilli i Evropës dhe është duke u realizuar në Tiranë me datën, 16 – 17 nëntor 2016.