Sekretarja e Përgjithshme e MAPL-së znj. Rozafa Ukimeraj ka pritur në takim pune Drejtorin Ekzekutiv të AKK-së z. Sazan Ibrahimi

Prishtinë, 11 Tetor 2018

Sekretarja e Përgjithshme e MAPL-së znj. Rozafa Ukimeraj ka pritur në takim pune Drejtorin Ekzekutiv të AKK-së z. Sazan Ibrahimi për të koordinuar dhe realizuar aktivitetet e përbashkëta. Me këtë rast, u dakorduan që të vazhdojnë tutje me avancimin e vetëqeverisjes lokale, të zhvillojnë kapacitetet profesionale të komunave, si dhe të zbatojnë programet e përbashkëta të trajnimit për komunat.