Sekretarja e Përgjithshme e MAPL-së znj. Rozafa Ukimeraj, po merr pjesë në Konferencën e Nivelit të Lartë Administrativ në mes të Qeverisë së Shqipërisë dhe Qeverisë së Kosovës

Tiranë, 08 – 10 nëntor 2018

Me ftesë të Qeverisë së Shqiperisë, Sekretarja e Përgjithshme e MAPL-së znj. Rozafa Ukimeraj, po merr pjesë në Konferencën e Nivelit të Lartë Administrativ në mes të Qeverisë së Shqipërisë dhe Qeverisë së Kosovës e cila është duke u zhvilluar në Tiranë. Ky takim ka për qëllim shkëmbimin e përvojave ndërmjet dy shteteve, mundësive për nënshkrimin e marrëveshjeve për bashkëpunim nga sektorët e ndryshëm te qeverisjes; si dhe parapërgatitjeve për mbledhjen e ardhshme ndërmjet dy qeverive.