Takim koordinues për binjakëzimin mes komunës së Prishtinës dhe Des Moines në Iowa

12 prill 2018, Prishtinë

Sot, me datë 12 prill 2018, është realizuar takimi koordinues për binjakëzimin e Komunës së Prishtinës dhe kryeqytetit Des Moines, të Iowas, SHBA. Në takimin e përbashkët ndërmjet Kryetarit të Komunës së Prishtinës,  znj. Kim Heidemann- Drejtoreshë e “Iowa Sister States”, përfaqësuesve të MAPL-së dhe përfaqësuesve të Ambasadës Amerikane, u diskutuan modalitetet e bashkëpunimit nga fusha të ndryshme të vetëqeverisjes lokale, për të dy Kryeqytetet.