Takim me Presidentin e Këshillit Evropian Herman Van Rompuy

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe Zëvendëskryeministri I Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Slobodan Petrovic janë takuar sot me Presidentin e Këshillit Evropian, Herman Van Rompuy.

01 korrik 2013, Prishtinë

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe Zëvendëskryeministri I Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Slobodan Petrovic janë takuar sot me Presidentin e Këshillit Evropian, Herman Van Rompuy.

Në këtë takim ishin të pranishëm edhe Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuqi dhe Ministrja e Integrimeve Evropiane, Vlora Çitaku.