Todosijevic uroi Ditën Ndërkombëtare të Gruas

8 mars 2018, Prishtinë

“Kam nderin dhe kënaqësinë që të gjitha pjesëtareve të gjinisë së bukur t’ua uroj 8 marsin, Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Në shenjë të kujtimit për betejën për të drejtat e grave dhe barazinë gjinore, kjo ditë është festë e cila duhet të na rikujtojë të gjitha të arriturat e grave, si në jetën politike, ekonomike dhe shoqërore, ashtu edhe në jetën e përditshme.

URIME 8 MARSI! ”