Todosijević uron Kurban Bajramin

Prishtinë, 20 Gusht 2018

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal z. Ivan Todosijević  iu drejtohet të gjithë qytetarëve të fesë islame lidhur me festën e Kurban-Bajramit me këtë urim.

Kjo festë e madhe le të theksoj dhe forcojë vlerat e vërteta të faljes, respektit dhe mirëkuptimit të ndërsjellët. Jam i bindur që së bashku mund të bëjmë që Kosova të jetë vend i mirë për të jetuar, ku do të respektohet diversiteti kulturor, fetar dhe vend ku do të ruhet bashkëjetesa.