Zëvendëskryeministri Petrovic dha intervistë për gazetat Izraele

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal Slobodan Petrovic priti sot gazetarët nga  Izraeli, Noa Hocherman, Adar Primor, Eldad Beck.

21 maj 2013, Prishtinë

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal Slobodan Petrovic priti sot gazetarët nga  Izraeli, Noa Hocherman, Adar Primor, Eldad Beck. Me këtë rast z. Petrovic dha një intervistë për gazetat  e përditshme më të vjetra  të Izraelit.