Zëvendëskryeministri Petroviç është takuar me Ministrin e Punënve të Jashtme dhe euro-integrimeve të Malit të Zi Lukshiqin

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Administrates Lokale, z. Sllobodan Petroviç është takuar me Ministrin e Puneve të Jashtme dhe euro-integrime të Malit te Zi  z. Igor Lukshiq. 27 shkurt 2014, Prishtinë

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Administrates Lokale, z. Sllobodan Petroviç është takuar me Ministrin e Puneve të Jashtme dhe euro-integrime të Malit te Zi  z. Igor Lukshiq.
Takimi është organizuar në kuadër të vizitës  së Ministrit Lukshiq që i bëri Kosovës.
Në takim edhe një herë është cekur vërtetimi për kualitetin e marrëdhënieve politike, Kosovë –  Mali i Zi.
Nji nga temat kyqe të bisedimeve të dy ministrave ka qenë pozita e pakicave ne Kosovë.