Zëvendëskryeministri Petroviç ne takim me Ambasadoren e Francës

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Administratrimit të Pushtetit Lokal, z. Sllobodan Petroviç është takuar sot në kabinetin e tij me  Ambasadoren e Francës në Kosovë z. Maris Daviet. 27 shkurt 2014, Prishtinë

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Administratrimit të Pushtetit Lokal, z. Sllobodan Petroviç është takuar sot në kabinetin e tij me  Ambasadoren e Francës në Kosovë z. Maris Daviet.
Në takim ministri Petroviç ka shprehur brengën në lidhje me vendet e rezervuara në Parlement për komunitetin serb. Në mes tjerash ka biseduar për pozitën e komunitetit serb, për sigurinë dhe kthimin e tyre.
Ta dy bashkëbiseduesit kanë shprehur këneqësinë për përfundimin e Zgjedhjeve Lokale në  Mitrovicën e Veriut.