Zëvendëskryeministri Petrovic në takim me deputetin e parlamentit Evropian Alojzo Peterle

Zëvendëskryeministri dhe Ministër i Administrimit të Pushtetil Lokal, z. Slobodan Petrovic  priti sot në takim, z.  Alojza Peterle, deputet i parlamentit Evropian dhe ish kryeministër i Sllovenisë.

20 dhjetor 2012, Prishtinë

Zëvendëskryeministri dhe Ministër i Administrimit të Pushtetil Lokal, z. Slobodan Petrovic  priti sot në takim, z.  Alojza Peterle, deputet i parlamentit Evropian dhe ish kryeministër i Sllovenisë.

Në takim ministri Petrovic dhe z. Peterle kanë biseduar për situatën e tanishme në  Kosovë,  rezultatet e arritura në decentralizim  dhe integrimin euroatlantik.

Ministri Petrovic e njoftoi z.  Peterle me të gjitha të arriturat, duke  ju falënderuar për vizitën me dëshirë që bashkëpunimi i tyre në të ardhmen të jetë më i fortë.