Zëvendëskryeministri Petrovic priti në takim Lucinda Creighton Ministre e Irlandës për Evropë

Zëvendëskryeministri dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, Slobodan Petrovic priti sot në takim delegacionin nga Irlanda, të kryesuar kryesuar nga znj. Lucinda Creighton Ministre e Irlandës për Evropë.

Zëvendëskryeministri dhe Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, Slobodan Petrovic priti sot në takim delegacionin nga Irlanda, të kryesuar kryesuar nga znj. Lucinda Creighton Ministre e Irlandës për Evropë.

Në takim u bisedua për situatën e përgjithshme në Kosovë, në veçanti për ecurinë e procesit të bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë dhe Veriun e Mitrovicës.