Zëvendëskryeministri Petrovic sot viziton Republikën e Shqipërisë

Me ftesë të Republikës së Shqipërisë,  Zëvendëskryeministri i Kosovës njëherit  Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Slobodan Petrovic sot më 25 maj 2011, do ta vizitojë Republikën e Shqipërisë ku do të zhvillojë takime më përfaqësues të lartë shtetit shqiptar… 25 maj   2011, Prishtinë

Me ftesë të Republikës së Shqipërisë,  Zëvendëskryeministri i Kosovës njëherit  Ministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, z. Slobodan Petrovic sot më 25 maj 2011, do ta vizitojë Republikën e Shqipërisë ku do të zhvillojë takime më përfaqësues të lartë shtetit shqiptar.

Gjatë vizitës dyditore në Shqipëri, Zëvendëskryeministri Slobodan Petrovic do të takohet me Presidentin e Shqipërisë z. Bamir Topi, Kryeministrin e Shqipërisë z.  Sali Berisha, Kryetaren e Parlamentit znj. Jozefina Topalli,  Zëvendëskryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme z.  Edmond Haxhinasto dhe  Ministrin e Punëve të Brendshme z. Bujar Nishani.