Zëvendëskryeministri Petrovic u takua me Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë z.Cliff

Zëvendëskryeministri i Kosovës si dhe Ministër Administrimit të Pushtetit Lokal  z. Slobodan Petrovic u takua me Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, z. Ian Cliff me ç’rast biseduan për gjendjen aktuale në Kosovë. 

27 qershor 2013, Prishtinë

Zëvendëskryeministri i Kosovës si dhe Ministër Administrimit të Pushtetit Lokal  z. Slobodan Petrovic u takua me Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, z. Ian Cliff me ç’rast biseduan për gjendjen aktuale në Kosovë. 

Zëvendëskryeministri Petrovic foli për rëndësinë e procesit  të dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë si dhe për implementimin e marrëveshjes së Brukselit.

Po ashtu në takim u bisedua edhe për procesin e integrimit Evropian në Kosovë me ç’rast dy bashkëbiseduesit  theksuan rëndësinë e këtij procesi  në përmirësimin e jetës  të të gjitha komuniteteve që jetojnë në Kosovë.